Yoga in De Rijp

Yoga in De Rijp is een Sportschool gelegen aan M.C. van Voordenstraat 22 in De Rijp.

Meer informatie over Yoga in De Rijp in De Rijp

Dit artikel gaat over yogalessen in De Rijp, gegeven door Karen Jaspers. Karen is afgestudeerd aan de Yoga Academie Nederland en is aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Yoga wordt gezien als een manier om lichaam en geest in balans te brengen en spanning te verminderen. Yoga kan helpen bij het oplossen van problemen en het bereiken van innerlijk evenwicht. Het kan ook waardevol zijn tijdens de zwangerschap en in voorbereiding op de bevalling. De lessen worden aangepast aan de zwangerschap en er wordt getraind met ademhalingstechnieken. De yogalessen vinden plaats op verschillende tijdstippen in de week en de kosten zijn €12,00 per les. Er zijn ook positieve ervaringen van cursisten te lezen.

Wil je weten wat Yoga in De Rijp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga in De Rijp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga in De Rijp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga in De Rijp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Yoga in De Rijp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga in De Rijp

Bezoekers bekeken ook