Zelfverdediging School Nusantara

Zelfverdediging School Nusantara is een Vechtsportschool gelegen aan Noordervaart 210 in Stompetoren.

Meer informatie over Zelfverdediging School Nusantara in Stompetoren

Bij Zelfverdediging School Nusantara kunt u unieke trainingen volgen op het gebied van zelfverdediging, weerbaarheid en veiligheid. De technieken van de school zijn gebaseerd op vijf verschillende vechtsportdisciplines en zijn altijd in ontwikkeling om bij de tijd te blijven. De cursussen leren u hoe u moet handelen in vervelende situaties en hoe u moet omgaan met agressie. Daarnaast zorgen de trainingen ook voor een vergroting van uw zelfvertrouwen, gezondheid en veiligheid. Kom trainen bij Zelfverdediging School Nusantara en werk aan uw gezondheid, veiligheid en weerbaarheid.

Wil je weten wat Zelfverdediging School Nusantara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zelfverdediging School Nusantara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zelfverdediging School Nusantara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zelfverdediging School Nusantara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Zelfverdediging School Nusantara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zelfverdediging School Nusantara

Bezoekers bekeken ook