ZOËZO - Passie Voor Haar

ZOËZO - Passie Voor Haar is een Kapper gelegen aan Wezelkoog 7 in Alkmaar.

Meer informatie over ZOËZO - Passie Voor Haar in Alkmaar

Zoë, de haarspecialist achter ZOËZO, heeft van jongs af aan al een passie voor haar. Ze deelt haar passie met mensen in haar salon en geeft trainingen aan andere kappers. Ze haalt voldoening uit het zien van de glimlach op de gezichten van haar klanten na een transformatie in haar kappersstoel. Bij ZOËZO ben je welkom voor verschillende haarbehandelingen, van het knippen van de puntjes tot een compleet nieuwe look. Door haar jarenlange ervaring weet Zoë precies welk kapsel het beste bij jou past. Ze adviseert en laat haar klanten stralen. Het team van ZOËZO bestaat uit Zoë en Pip, beide met een passie voor hun vak. Ze knippen elk gewenst model, kleuren elk gewenste kleur, föhnen elk gewenste look en verzorgen nagels in elke gewenste stijl. Klanten zijn zeer tevreden over Zoë en haar werk, ze raadt haar dan ook zeker aan. ZOËZO heeft tevreden klanten die prachtige resultaten hebben behaald na een bezoek aan de salon. Het adres van de salon is Wezelkoog 7, 1822 BL Alkmaar, en de openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 en zaterdag van 09:30 tot 15:00. Volg ZOËZO op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws, haartips en acties.

Wil je weten wat ZOËZO - Passie Voor Haar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZOËZO - Passie Voor Haar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZOËZO - Passie Voor Haar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZOËZO - Passie Voor Haar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ZOËZO - Passie Voor Haar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZOËZO – Passie Voor Haar

Bezoekers bekeken ook