Zomer op het Plein 5 t/m 7 juli: een weekend bomvol muziek op het Canadaplein Gratis toegankelijke optredens van Claude, Spinvis, Rosa da Silva en meer

Van vrijdag 5 t/m zondag 7 juli kan op het Canadaplein in Alkmaar weer genoten worden van vele muzikale optredens. Op vrijdagavond 5 juli staat een solovoorstelling van actrice en zangeres Rosa da Silva op het programma, zaterdag 6 juli is er Ierse folkmuziek van het Nederlands/ Ierse trio O’DREAMS en treedt ’s avonds zanger Spinvis op.. En zondagmiddag kan worden gedanst op monsterhits van zanger Claude, met in het voorprogramma de jonge zangeres Jet van der Steen.

240724-Rosada-Silva-Avidarosa-liggend-c-Henri-Verhoef-Rosa-da-Silva

Rosa’s muzikale zoektocht

In haar tweede solovoorstelling, ‘A Vida Rosa’, neemt actrice en zangeres Rosa da Silva je op vrijdagavond 5 juli mee in een persoonlijke en muzikale zoektocht. Luister op een heerlijke zomerse avond naar een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door Tim Teunissen en gecomponeerd door Sergio Escoda, waarin Rosa’s liefde voor Americana duidelijk naar voren zal komen.

Twee concerten op één zaterdag

Ierse muziek en prachtige Ierse verhalen: dit hoor je tijdens het theaterconcert ‘Dublin’; dé muzikale ode aan de Ierse hoofdstad van het trio O’DREAMS op zaterdagmiddag 6 juli. Geniet van prachtige folkballads, heerlijke pubsongs of een echte Ierse pophit. Op 6 juli ’s avonds staan Spinvis en Saartje van Camp op het Zomer op het Plein- podium, met hun concert ‘Neveldieren’.

2400706-O-Dreams-V4-Dublin-Vierkant-Band

240706-Kik-Spinvis-Neveldieren-Doris-Konings-liggend

Ladada

Meest geshazamde track, een platina status en de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. Zanger Claude komt op zondag 7 juli met zijn monsterhits als Ladada (Mon Dernier Mot) en Layla naar Alkmaar! De twintigjarige jet van der steen ontpopte zich van zolderkamerzangeres naar podiumster, laat haar stem gelden en zingt haar nieuwste hit: Dans Op Het Mes! Ook zij is te beluisteren op 7 juli.

Claude

Meer informatie

Zomer op het Plein is van 28 juni t/m 4 augustus geprogrammeerd op het Canadaplein in hartje Alkmaar. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor het volledige programma en alle acts op www.zomerophetplein.nl.

Lees het volledige artikel bij TAQA Theater De Vest,.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Nieuws door TAQA Theater De Vest,. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Zomer op het Plein 5 t/m 7 juli: een weekend bomvol muziek op het Canadaplein Gratis toegankelijke optredens van Claude, Spinvis, Rosa da Silva en meer

Gerelateerde berichten