Zwembad de Hout

Zwembad de Hout is een Zwembad gelegen aan Koning Willem-Alexanderlaan 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Zwembad de Hout in Alkmaar

Zwembad De Hout in Alkmaar biedt verschillende activiteiten zoals aquajoggen, banenzwemmen, ouder-en kindzwemmen, Senior Fit en zwemles. Op maandag 4 september is het zwembad gesloten vanwege BHV-trainingen, zwemtesten en teambuildingsactiviteiten. Op dinsdag 5 september opent het zwembad weer voor een nieuw zwemseizoen. In de schoolvakanties organiseert het zwembad een snelcursus voor diploma B en diploma C, waarbij het mogelijk is om diploma B in drie dagen en diploma C in vijf dagen te halen. Er wordt echter geen garantie gegeven dat het diploma wordt behaald.

Wil je weten wat Zwembad de Hout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad de Hout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad de Hout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad de Hout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Zwembad de Hout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad de Hout

Bezoekers bekeken ook