AlkmaarPas

AlkmaarPas is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Waagplein 2 in Alkmaar.

Meer informatie over AlkmaarPas in Alkmaar

De AlkmaarPas is een pas waarmee je korting kunt krijgen bij verschillende winkels, horecagelegenheden, musea en uitjes in Alkmaar en omgeving. De pas kost € 15, maar dit bedrag verdien je snel terug. Met de pas kun je bijvoorbeeld korting krijgen op een bioscoopbezoek en deelnemen aan sportieve activiteiten. Mensen met een inkomen tot 120% van het minimum of van 120% tot 150% van het minimum kunnen de pas gratis aanvragen. Daarnaast worden er gedurende het jaar unieke uitjes georganiseerd waar je gratis of met korting aan kunt deelnemen. Er zijn ook verschillende activiteiten en acties waar je gebruik van kunt maken, zoals gratis entree tot het Stedelijk Museum Alkmaar en 50% korting op 4 thuiswedstrijden van AZ. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief van de AlkmaarPas om op de hoogte te blijven van de nieuwste acties. Je kunt nu al de AlkmaarPas voor 2023 bestellen.

Wil je weten wat AlkmaarPas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AlkmaarPas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AlkmaarPas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AlkmaarPas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar AlkmaarPas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AlkmaarPas

Bezoekers bekeken ook