Bas bouw en renovatie

Bas bouw en renovatie is een Bouwbedrijf gelegen aan Neerlandia 7D in Stompetoren.

Meer informatie over Bas bouw en renovatie in Stompetoren

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor een woningrenovatie of verbouwing? Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen werkelijkheid maken. Of het nu gaat om het moderniseren van uw huis, het creëren van meer ruimte of het renoveren van uw woning, bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen. Daarbij behouden we het bestaande karakter van de woning, maar zorgen we ook voor verhoogd wooncomfort en voldoen we aan veiligheidseisen. Kwaliteit, duurzaamheid, goede communicatie en uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Wil je weten wat Bas bouw en renovatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bas bouw en renovatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bas bouw en renovatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bas bouw en renovatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bas bouw en renovatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bas bouw en renovatie

Bezoekers bekeken ook