Verhoef Groep B.V.

Verhoef Groep B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Phoenixstraat 13 in Alkmaar.

Meer informatie over Verhoef Groep B.V. in Alkmaar

Verhoef Groep is een gevestigde naam in Noord-Holland op het gebied van woningaanpassingen en voorzieningen. Ze hebben meer dan 40 jaar ervaring in het adviseren, leveren, onderhouden en service verlenen aan gemeenten, instellingen en particulieren. Verhoef Groep staat bekend om hun vakkennis, deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ze helpen bij het veiliger, comfortabeler en toegankelijker maken van woningen, door bijvoorbeeld het aanpassen van de toegang of het renoveren van badkamers. Ze zijn ook gespecialiseerd in bidetsystemen. Een voorbeeld van een renovatie is die van de badkamer van de familie Klap in Nieuw-Vennep, waarbij er geen opstap mocht zijn tussen de badkamer en het douchegedeelte. Als u toe bent aan een veilige, comfortabele en toegankelijke woning, kunt u contact opnemen met Verhoef Groep.

Wil je weten wat Verhoef Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verhoef Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verhoef Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoef Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Verhoef Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verhoef Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook