Café Castel

Café Castel is een Eetcafé gelegen aan Houttil 42 in Alkmaar.

Meer informatie over Café Castel in Alkmaar

Castel is een gezellig eetcafé gelegen in het hart van Alkmaar. Ze bieden heerlijk eten en drinken aan onder het genot van fijne muziek. Castel is ook geschikt voor borrels en feestjes. Ze hebben een uitgebreide menukaart met onder andere lunchgerechten zoals gebakken kippendijen en carpaccio, en diner gerechten zoals kipsaté en spareribs. Daarnaast hebben ze ook salades en desserts zoals dame blanche en brownie van Pasamore. Castel is te vinden op het Waagplein en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Volg Castel ook op Facebook en Instagram voor leuke acties en evenementen.

Wil je weten wat Café Castel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Castel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Castel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Castel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Café Castel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Castel

Bezoekers bekeken ook