Chandra body art

Chandra body art is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Schermerweg 43, kamer 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Chandra body art in Alkmaar

Chandra body art is een specialist in permanente make-up, piercings en andere beautybehandelingen. De salon is gevestigd in Alkmaar en is GGD-gekeurd. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het pand en de locatie ligt op ongeveer 1.2 km van het centrum. Om een afspraak te maken kunt u een WhatsApp-bericht sturen of bellen. De salon is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Er zijn ook verschillende aanbiedingen beschikbaar, maar deze zijn alleen geldig op afspraak en kunnen worden gereserveerd via WhatsApp. Op zaterdag is de salon ook geopend op afspraak. Voor meer informatie en lopende acties kunt u Chandra body art volgen op Facebook.

Wil je weten wat Chandra body art verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chandra body art of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chandra body art? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chandra body art het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Chandra body art reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chandra body art

Bezoekers bekeken ook