Elise Brows & Face

Elise Brows & Face is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Verdronkenoord 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Elise Brows & Face in Alkmaar

Elise Brows & Face is een gespecialiseerde salon in wenkbrauwen. Ze bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder brow treatments, permanente make-up en visagie. Met jarenlange ervaring kunnen ze aan verschillende verzoeken voldoen en zijn ze creatief en flexibel genoeg om je verbeelding tot leven te brengen. De brow treatments omvatten waxen en/of epileren, verven, knippen en shapen van je eigen natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Tijdens de behandeling geven ze ook veel tips en trucs om thuis toe te passen. Voor permanente make-up bieden ze verschillende technieken aan, en als je een keer extra wilt uitpakken voor een feestje of advies nodig hebt voor een mooie make-up look, helpen ze daar ook graag bij. Ze werken met het merk INIKA organic, dat 100% natuurlijk, veganistisch, biologisch en niet getest op dieren is.

Wil je weten wat Elise Brows & Face verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elise Brows & Face of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elise Brows & Face? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elise Brows & Face het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Elise Brows & Face reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elise Brows & Face

Bezoekers bekeken ook