CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V.

CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Scheldestraat 32 in Alkmaar.

Meer informatie over CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. in Alkmaar

Constructiebureau Vreeken is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in constructies voor woning- en utiliteitsbouw. Het bureau is opgericht in 2011 en verstrekt deskundig advies en betrokkenheid bij projecten. Ze maken gebruik van moderne software en tekenprogramma's om berekeningen en tekeningen te maken. Het doel is om zo economisch mogelijk constructies te ontwerpen binnen het kader van het project. Het bureau maakt gebruik van Revit voor het maken van tekeningen. De contactgegevens van Constructiebureau Vreeken zijn Scheldestraat 32, 1823 WB Alkmaar, telefoonnummer 06 – 29562320 en e-mailadres j.vreeken@constructiebureauvreeken.nl.

Wil je weten wat CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CONSTRUCTIEBUREAU VREEKEN B.V.

Bezoekers bekeken ook