De Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts is een Internetmarketing gelegen aan Jan Ligthartstraat 1, 1 13 in Alkmaar.

Meer informatie over De Lieve Tandarts in Alkmaar

De Lieve Tandarts is een organisatie die mensen helpt bij het vinden van een nieuwe tandarts, vooral voor mensen die angstig zijn om naar de tandarts te gaan. Ze bieden gratis online coaching aan om van de angst af te komen. Je kunt ook beoordelingen lezen over tandartspraktijken met het keurmerk De Lieve Tandarts, evenals succesverhalen en ontspanningstips. Daarnaast worden er enkele nieuwsberichten genoemd, zoals welkom in de wachtkamer bij de tandarts en het boeken van een afspraak via Telemondzorg. De Lieve Tandarts streeft ernaar om pijnloze behandelingen te bieden en heeft aandacht voor elke patiënt. Ze nemen de tijd om je op je gemak te stellen en zijn transparant over de kosten. Als je moeite hebt om de stap naar de tandarts te zetten, kun je een gratis telemondzorg-afspraak boeken met Ilse, die veel ervaring heeft in het begeleiden van angstige patiënten.

Wil je weten wat De Lieve Tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lieve Tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lieve Tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lieve Tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Lieve Tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lieve Tandarts

Bezoekers bekeken ook