Fieldstars Alkmaar

Fieldstars Alkmaar is een Marketingconsultant gelegen aan De Jagerstraat 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Fieldstars Alkmaar in Alkmaar

Fieldstars is een fieldmarketing- en salesbureau in Nederland dat zich richt op het bieden van de perfecte bijbaan voor jonge en talentvolle medewerkers. Het werk bij Fieldstars kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere bezigheden zoals school of studie. Het bureau organiseert regelmatig leuke evenementen en feesten om het werken leuk te maken. Bij Fieldstars heb je de mogelijkheid om je salaris te verhogen door goede prestaties te leveren. Daarnaast biedt het bureau flexibele werktijden die passen bij jouw planning. Fieldstars viert successen en organiseert leuke activiteiten en evenementen voor de medewerkers. Met de Fieldstars Academy kun je jezelf ontwikkelen en je kennis, vaardigheden en ervaring vergroten. Het bureau biedt ook mogelijkheden om door te groeien naar hogere functies. Fieldstars verwacht van jou dat je 16 jaar of ouder bent, een doorzetter bent, positief ingesteld bent, overtuigingskracht hebt en minimaal één dag per week beschikbaar bent om te werken.

Wil je weten wat Fieldstars Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fieldstars Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fieldstars Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fieldstars Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Fieldstars Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fieldstars Alkmaar

Bezoekers bekeken ook