ProjectMonk

ProjectMonk is een Marketingconsultant gelegen aan in .

Meer informatie over ProjectMonk in

Als drukke ondernemer heb je vaak geen tijd om je bezig te houden met allerlei zaken zoals klanten, sales, personeel en voorraad. Gelukkig kun je ProjectMonk inschakelen, een ervaren projectmanager en marketeer, om je te helpen. Samen bepalen jullie de doelen en neemt ProjectMonk de regie, stuurt aan en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Hij werkt samen met een team van freelancers, waardoor je de slagkracht van een professioneel bureau hebt en kunt beschikken over het beste freelance talent. Daarnaast is het doel van ProjectMonk om zoveel mogelijk meetbaar te maken, zodat je als ondernemer precies kunt zien wat je investering oplevert. Hij helpt onder andere op het gebied van website ontwikkeling, Google Ads, SEO, CRM, fieldmarketing en social media. Als je wilt sparren of vragen hebt, kun je contact opnemen met ProjectMonk.

Wil je weten wat ProjectMonk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ProjectMonk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ProjectMonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ProjectMonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar ProjectMonk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ProjectMonk

Bezoekers bekeken ook