J. Heeringa BV

J. Heeringa BV is een Vastgoedontwikkelaar gelegen aan Kennemerstraatweg 13 in Alkmaar.

Meer informatie over J. Heeringa BV in Alkmaar

ErfGoed Landelijk Bouwen is een bedrijf dat zich richt op woningbouw als landschapsbouw. Ze hebben liefde voor het landschap en streven naar zorgvuldig en duurzaam bouwen. Ze ontwikkelen landelijke woningen waarbij samen leven en privacy belangrijk zijn. Daarnaast verkopen ze kwalitatieve ontwerpen en werken ze samen met opdrachtgevers. Ze kopen onbebouwde gronden, agrarische ondernemingen en vervallen opstallen waarop ze logisch kunnen bouwen. Daarnaast hebben ze ook een fonds voor (sociale) verhuur met CO2-compensatie. Ze ontwerpen en realiseren bouwprojecten en geven voorrang aan lokale inwoners. De organisatie bestaat uit drie partijen: Bureau B en O, La4sale en Dekker Projectontwikkeling. Hans Dekker verzorgt de civiele en bouwtechniek en zorgt voor de afhandeling en uitvoering van projecten. ErfGoed BV integreert leven in het landschap met verantwoordelijkheid.

Wil je weten wat J. Heeringa BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. Heeringa BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. Heeringa BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. Heeringa BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar J. Heeringa BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. Heeringa BV

Bezoekers bekeken ook