Kings of IT

Kings of IT is een IT-consultancy gelegen aan Wognumsebuurt 3 in Alkmaar.

Meer informatie over Kings of IT in Alkmaar

Veel MKB-bedrijven werken nog op een traditionele manier en maken niet optimaal gebruik van IT. Het bedrijf Kings of IT biedt oplossingen om werkplekken te upgraden naar een modern ecosysteem, met schaalbare en betrouwbare IT-oplossingen tegen een voorspelbare prijs. Ze ondersteunen alle systemen, dus het maakt niet uit of je met een Google Chromebook of een Apple Macbook wilt werken. De moderne werkplek van Kings of IT heeft voordelen voor iedereen, zoals snelle hulp bij problemen, eenvoudig beheer voor systeembeheerders en trainingen voor medewerkers om phishing te herkennen. Kings of IT helpt bedrijven één voor één met het upgraden van werkplekken.

Wil je weten wat Kings of IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kings of IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kings of IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kings of IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kings of IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kings of IT

Bezoekers bekeken ook