Linkin Business

Linkin Business is een Marketingconsultant gelegen aan Easy Offices, Van der Kaaijstraat 64 in Alkmaar.

Meer informatie over Linkin Business in Alkmaar

Linkin Business is sinds 2007 een marktonderzoek- en marketingexpert voor het MKB. Ze bieden waardevolle inzichten, helpen bij het maken van betere keuzes en streven naar een hoger rendement. In de tekst worden drie cases genoemd: Quality Control Systems, BijHuub en Strak Carwash. Linkin Business heeft onder andere geholpen met het leveren van een projectleider voor het EU-Schoolfruitprogramma, het ontwikkelen van het BijHuub-concept en het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek en het opstellen van een ondernemersplan voor Strak Carwash. Daarnaast biedt Linkin Business diensten aan op het gebied van marktonderzoek en -analyse, concepten en plannen, marketingcampagnes en projectmanagement. Ze beloven een hoger marketing-rendement te bieden en worden omschreven als dé marketingregisseur voor het MKB.

Wil je weten wat Linkin Business verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linkin Business of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linkin Business? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linkin Business het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Linkin Business reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linkin Business

Bezoekers bekeken ook