Oostwouder Aannemers

Oostwouder Aannemers is een Bouwbedrijf gelegen aan Havinghastraat 26 in Alkmaar.

Meer informatie over Oostwouder Aannemers in Alkmaar

Oostwouder Aannemers is een familiebedrijf dat al 100 jaar garant staat voor kwaliteit in Alkmaar en omstreken. Ze zijn gespecialiseerd in het verbouwen van woonhuizen, monumenten en openbare gebouwen. De focus van Oostwouder Aannemers ligt op het ontzorgen van hun klanten, van plan tot oplevering. Ze voldoen aan de strenge eisen van BouwGarant op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden deskundig advies en maken binnen de afgesproken termijn een uitgebreide en eerlijke offerte. Daarnaast zijn ze gestart met de herbouw van een dubbele woonboerderij in Egmond aan den Hoef.

Wil je weten wat Oostwouder Aannemers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oostwouder Aannemers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oostwouder Aannemers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oostwouder Aannemers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Oostwouder Aannemers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oostwouder Aannemers

Bezoekers bekeken ook