Retail4all

Retail4all is een Softwarebedrijf gelegen aan Schermerweg 31 in Alkmaar.

Meer informatie over Retail4all in Alkmaar

De tekst gaat over een eenvoudige software die geschikt is voor kleine ondernemers. De software bevat een webshop die werkt op verschillende apparaten en eenvoudig kan worden aangepast naar eigen smaak. Er is ook een ingebouwd voorraadbeheer, kassa en facturatiesysteem beschikbaar. Daarnaast is er een kassa waarmee klanten aan de balie kunnen worden bediend en die gekoppeld is aan het voorraad- en facturatiesysteem. Het narrow casting systeem van retail4all maakt het mogelijk om producten te streamen naar een SmartTV, bijvoorbeeld in de etalage of winkel, waarbij gebruikers met behulp van een QR-code het product kunnen vinden in de webshop. Bij het pakket zit ook één eigen domeinnaam inbegrepen, en voor extra domeinen wordt een extra bedrag per jaar gerekend. De software kost €89,95 per maand exclusief BTW.

Wil je weten wat Retail4all verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Retail4all of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Retail4all? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Retail4all het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Retail4all reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Retail4all

Bezoekers bekeken ook