Sports Unlimited

Sports Unlimited is een Vereniging of organisatie gelegen aan Salomonstraat 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Sports Unlimited in Alkmaar

Het Fiets Weekend in de Ardennen is een fietsevenement voor fietsers in alle disciplines, zoals racefiets, gravel- en mountainbikes. Het evenement vindt plaats van 2 tot 4 juni 2023 en biedt verschillende routes voor elk niveau. De routes zijn door de organisatie zelf gemaakt en variëren van makkelijk tot uitdagend. Accommodaties op de camping zijn beschikbaar voor overnachtingen. De prijs voor het fietsweekend is €75,00 per persoon en is inclusief maaltijden en overnachtingen. Er is een early bird korting van 10% op de accommodaties bij boeking vóór 28 februari. De betaling bestaat uit een 50% aanbetaling bij boeking en het restant een week voor aanvang van het evenement.

Wil je weten wat Sports Unlimited verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sports Unlimited of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sports Unlimited? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sports Unlimited het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sports Unlimited reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sports Unlimited

Bezoekers bekeken ook