Sushi Daily

Sushi Daily is een Sushi takeaway gelegen aan Wendelaarstraat 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Sushi Daily in Alkmaar

De tekst gaat over verschillende onderwerpen met betrekking tot Sushi Daily. Het begint met een oproep om je aan te melden bij de Osaka Bay Club voor prijzen en exclusieve aanbiedingen. Daarna worden de verschillende soorten gestoomde broodjes en Bubble Tea geïntroduceerd. Er wordt ook verwezen naar een boek over sushi en nieuwe warme maaltijden. Sushi Daily wordt gepresenteerd als het sushimerk van Europa en er wordt informatie gegeven over waar je de Sushi Daily-kiosken in Nederland kunt vinden. Ook wordt er vermeld dat je je kunt aanmelden bij de Osaka Bay Rewards Club en dat ze op zoek zijn naar franchisepartners. Verder wordt er verwezen naar het Kelly Loves-assortiment en wordt beloofd dat de sushi altijd vers en met de mooiste ingrediënten wordt bereid.

Wil je weten wat Sushi Daily verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Daily of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Daily? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Daily het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sushi Daily reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Daily

Bezoekers bekeken ook