Sushi Vandaag

Sushi Vandaag is een Sushi takeaway gelegen aan Scharlo 32 in Alkmaar.

Meer informatie over Sushi Vandaag in Alkmaar

Sushi Vandaag in Alkmaar biedt een uitgebreid menu aan met verschillende sushi gerechten. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 885 beoordelingen. Er zijn vacatures beschikbaar voor mensen die het team willen versterken. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 5 punten krijg je 20% korting. De populaire gerechten zijn de Build Your Own Bowl en de verschillende Pokebowls, zoals de Pokebowl Zalm en de Pokebowl Tonijn. Daarnaast biedt het restaurant ook Sushi boxen, Sushi Mixen en bijgerechten aan.

Wil je weten wat Sushi Vandaag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Vandaag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Vandaag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Vandaag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sushi Vandaag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Vandaag

Bezoekers bekeken ook