Table Duck

Table Duck is een Softwarebedrijf gelegen aan Verdronkenoord 82 in Alkmaar.

Meer informatie over Table Duck in Alkmaar

Table Duck is een omnichannel communicatieplatform waarmee je al je klantgesprekken kunt beheren en automatiseren op één plek. Met behulp van menselijke agenten, slimme automatisering en chatbots kun je uitstekende klantenservice bieden, wat leidt tot een stijging van 20% in klanttevredenheid. Daarnaast kun je met live chat websitebezoekers converteren naar leads en kopers, wat resulteert in een toename van 10% in verkoop. Het platform biedt ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde klantinteracties te schalen en automatiseren, wat leidt tot een verbetering van de efficiëntie met 15%. Table Duck biedt ook een gratis live chat-functie voor je website, evenals een inbox voor alle berichtkanalen en intelligente automatisering om tijd te besparen. Met behulp van analyses kun je je verkoop- en serviceprocessen verbeteren en klantprofielen verrijken. Klanten waarderen Table Duck met een 4,7 van de 5 op Serchen. Het platform biedt zowel gratis als betaalde abonnementen aan, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf.

Wil je weten wat Table Duck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Table Duck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Table Duck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Table Duck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Table Duck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Table Duck

Bezoekers bekeken ook