Zaurus

Zaurus is een Softwarebedrijf gelegen aan Comeniusstraat 5 in Alkmaar.

Meer informatie over Zaurus in Alkmaar

Enovation Zaurus biedt digitale spreekkamers en digitale assistenten voor zorg op afstand. Het doel is om zorgorganisaties te ondersteunen met veilige digitale communicatie-oplossingen, waardoor de toegankelijkheid en laagdrempeligheid van zorg vergroot wordt. Dit draagt bij aan een hybride zorgstelsel waarin efficiënte, veilige en toegankelijke gezondheidszorg centraal staat. Enovation Zaurus biedt verschillende oplossingen voor digitale communicatie, zoals videoconsulten, livechats en beeldzorg. Praktijkvoorbeelden tonen aan hoe diverse zorgorganisaties, zoals het Radboudumc, Diabeter en het UMCG, succesvol gebruikmaken van de digitale spreekkamers van Enovation Zaurus voor betere zorg op afstand.

Wil je weten wat Zaurus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zaurus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zaurus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaurus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Zaurus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zaurus

Bezoekers bekeken ook