Virani

Virani is een Softwarebedrijf gelegen aan Wielingenweg 265 in Alkmaar.

Meer informatie over Virani in Alkmaar

De hondencamera van Youp is een handige tool waarmee je altijd kunt zien wat jouw hond aan het doen is. Je kunt de app eenvoudig downloaden in de appstore en twee telefoons met elkaar verbinden. De ene telefoon fungeert als een camera die jouw huisdier in de gaten houdt, terwijl de andere telefoon als een monitor werkt waarop je jouw hond kunt zien. Met de Youp hondencamera kun je niet alleen zien wat je hond uitspookt, maar ook gemakkelijk met hem communiceren indien nodig. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het gebruik van een hondencamera kan handig zijn in verschillende situaties, maar de specifieke redenen worden niet genoemd in de tekst. In de tekst worden ook enkele handige links en populaire onderwerpen genoemd, evenals een mogelijkheid om de app te downloaden.

Wil je weten wat Virani verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Virani of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Virani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Virani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Virani reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Virani

Bezoekers bekeken ook