Kubisk B.V.

Kubisk B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Robijnstraat 11 in Alkmaar.

Meer informatie over Kubisk B.V. in Alkmaar

Kubisk is een programma dat vier redenen biedt om ermee te starten. Ten eerste biedt het een real-time begroting waarmee alle ruimtes en panden voor facilitair beheer inzichtelijk zijn. Ten tweede maakt het systeem centraal inkopen mogelijk, zodat direct opdrachten kunnen worden aangevraagd bij de projectinrichter. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk, met goede service en uitleg. Erkamp Projectservice werkt al enkele maanden met Kubisk en heeft het systeem met succes geïntroduceerd bij verschillende opdrachtgevers. Het zorgt ervoor dat ze efficiënter en effectiever kunnen werken met hun vaste opdrachtgevers. Kubisk sluit goed aan bij hun werkwijze en is daarom een waardevolle aanwinst. Het programma biedt ook verschillende functionaliteiten voor projectstoffeerders en eindgebruikers. Kortom, begin vandaag nog met het besparen van tijd door Kubisk te gebruiken voor het onderhoud van vloeren in uw gebouwen.

Wil je weten wat Kubisk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kubisk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kubisk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kubisk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Kubisk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kubisk B.V.

Bezoekers bekeken ook