Zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Hoornse Vaart is een Zwembad gelegen aan Hertog Aalbrechtweg 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar biedt een breed scala aan activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Het zwembad is 7 dagen per week geopend en biedt onder andere aquafitnesslessen zoals aquajoggen, aquajump, aquakickboksen en aquarobics. Daarnaast is er ook circuittraining en FloatFit beschikbaar. Voor kinderen is er de mogelijkheid om te leren zwemmen met het Zwem-ABC programma, waarbij plezier voor het kind voorop staat. Er zijn ook privé-zwemlessen en speciale lessen voor senioren. Verder zijn er ook mogelijkheden voor banenzwemmen, borstcrawl lessen, discozwemmen en zelfs hondenzwemmen. Zwembad Hoornse Vaart staat garant voor een spetterend dagje uit met ruime openingstijden en betaalbare tarieven.

Wil je weten wat Zwembad Hoornse Vaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Hoornse Vaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Hoornse Vaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Hoornse Vaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Zwembad Hoornse Vaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Hoornse Vaart

Bezoekers bekeken ook