Alcmaria Victrix Voetbal

Alcmaria Victrix Voetbal is een Voetbalclub gelegen aan Terborchlaan 329 in Alkmaar.

Meer informatie over Alcmaria Victrix Voetbal in Alkmaar

Alcmaria Victrix is een sportvereniging waar zowel sportieve ambities als gezelligheid belangrijk zijn. Ze hebben veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. De vereniging biedt verschillende sporten aan, waaronder voetbal en honk- en softbal. Ze hebben bijna 1000 leden en iedereen is welkom, van jong tot oud. Daarnaast worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals ledenvergaderingen en afsluitdagen. Het bezoekadres voor honk- en softbal is Honkpad 3, 1816 LZ Alkmaar en voor voetbal is het Terborchlaan 329, 1816 MH Alkmaar.

Wil je weten wat Alcmaria Victrix Voetbal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alcmaria Victrix Voetbal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alcmaria Victrix Voetbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alcmaria Victrix Voetbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Alcmaria Victrix Voetbal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alcmaria Victrix Voetbal

Bezoekers bekeken ook