Autorijschool Jansen

Autorijschool Jansen is een Rijschool gelegen aan Johanna Naberstraat 75G in Alkmaar.

Meer informatie over Autorijschool Jansen in Alkmaar

Rijschool Jansen is een rijschool met 40 jaar ervaring in de omgeving van Alkmaar en Dordrecht. Ze hebben gedreven instructeurs en een hoog slagingspercentage. Ze bieden een persoonlijke aanpak en een uniek stappenplan om leerlingen te helpen slagen voor hun rijbewijs. Bij hun rijlespakketten voor de auto krijg je gratis de kosten voor een CBR tussentijdse toets en het eerste examen. Als je de eerste keer niet slaagt, betalen zij je CBR herexamen. Je kunt kiezen tussen een snel tempo of een normaal tempo voor je rijopleiding. Ze bieden ook de mogelijkheid om je rijopleiding in termijnen te betalen. Rijschool Jansen haalt je thuis op en brengt je ook weer thuis. Ze bieden een spoedcursus aan en werken met een uniek stappenplan om je voor te bereiden op je praktijkexamen. Je kunt binnen een week starten met rijlessen en de kosten van de rijopleiding zijn afhankelijk van je ervaring en leersnelheid. De rijschool vraagt het examen voor je aan en als er lange wachttijden zijn bij het CBR, plannen ze je examen vroeg in, maar het is belangrijk om de geplande lessen te blijven volgen. Je kunt starten met rijlessen als je 16,5 jaar bent en examen doen als je 17 jaar bent. Als je je rijbewijs haalt voor je 18e, moet er altijd een coach naast je zitten. Bij Rijschool Jansen kun je betalen in termijnen en ze hebben verschillende mogelijkheden hiervoor.

Wil je weten wat Autorijschool Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Autorijschool Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Jansen

Bezoekers bekeken ook