Verkeersschool Mike

Verkeersschool Mike is een Rijschool gelegen aan Dollardstraat 2 in Alkmaar.

Meer informatie over Verkeersschool Mike in Alkmaar

Verkeersschool Mike is een gevestigde verkeersschool in Alkmaar. De lessen zijn doelgericht, leuk, spannend en zonder stress, altijd met een vleugje humor waar nodig. De rij-instructeur is RIS-gecertificeerd en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Het contact kan worden opgenomen via mobiel, telefoon of e-mail. Er wordt gereden in een Volkswagen Polo. Op Facebook zijn er positieve reviews te vinden van tevreden klanten. Verkeersschool Mike is bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9 tot 5.

Wil je weten wat Verkeersschool Mike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Mike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Mike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Mike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Verkeersschool Mike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Mike

Bezoekers bekeken ook