BCC Alkmaar

BCC Alkmaar is een Elektronicawinkel gelegen aan Winkelcentrum Alkmaar Overstad, Huiswaarderplein 11 in Alkmaar.

Meer informatie over BCC Alkmaar in Alkmaar

De tekst beschrijft informatie over de BCC-winkel in Alkmaar. Het geeft het adres en de openingstijden van de winkel weer, evenals de contactgegevens. Daarnaast wordt informatie gegeven over het maken van een afspraak en de bereikbaarheid van de winkel met de auto en het openbaar vervoer. Er wordt ook vermeld dat de winkel split airco units aanbiedt en deze gratis installeert. Klanten kunnen controleren of een product op voorraad is in de winkel of het direct bestellen. Verder wordt aangegeven dat er een DHL Servicepoint is en dat klanten hun lege cartridges en oude mobiele telefoons kunnen inleveren voor duurzaam hergebruik. Ten slotte wordt vermeld dat klanten zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deals en acties.

Wil je weten wat BCC Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BCC Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BCC Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BCC Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar BCC Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BCC Alkmaar

Bezoekers bekeken ook