MyElectronics B.V.

MyElectronics B.V. is een Elektronicawinkel gelegen aan Havinghastraat 28 in Alkmaar.

Meer informatie over MyElectronics B.V. in Alkmaar

MyElectronics is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van 19 inch rack mounts voor mini-pc's zoals de Intel NUC en de Mac mini. Ze bieden verschillende oplossingen voor het monteren van de NUCs in racks, variërend van 1U tot 3U rackmounts. Het is zelfs mogelijk om tot 12 NUCs in één rackmount te plaatsen. Daarnaast biedt MyElectronics ook accessoires zoals blindplaten en inserts voor extra poorten op het voorpaneel. Het is ook mogelijk om een ​​volledig op maat gemaakte 19 inch PC te bestellen, inclusief specificaties en kleur naar wens, zelfs met het logo van uw bedrijf op het voorpaneel gelaserd. Alle rackmount producten worden ontworpen en geproduceerd door MyElectronics.

Wil je weten wat MyElectronics B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MyElectronics B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MyElectronics B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MyElectronics B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar MyElectronics B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MyElectronics B.V.

Bezoekers bekeken ook