Bouwzilla

Bouwzilla is een Bouwbedrijf gelegen aan Molenbuurt 20 in Alkmaar.

Meer informatie over Bouwzilla in Alkmaar

Bouwzilla is een bouwbedrijf dat altijd de klus klaart. Ze bestaan uit een team van getalenteerde en creatieve individuen die gepassioneerd zijn over hun werk. Ze hebben een unieke en baanbrekende benadering van de bouwsector in Nederland en brengen de natuur naar binnen via hun projecten. Dit kan zijn door middel van kleurenschema's, materialen die ze gebruiken of kleine details. Ze streven naar duurzaamheid en zoeken altijd naar oplossingen die een positieve invloed hebben op het milieu. Of het nu om grote of kleine projecten gaat, ze behandelen alles op dezelfde manier en streven ernaar om het werk goed te doen, zonder meer of minder. Bouwzilla is de ideale keuze omdat ze pioniers zijn in het brengen van de natuur naar binnen, functionele oplossingen bieden, zelfs voor de kleinste ruimtes, en altijd binnen het budget werken.

Wil je weten wat Bouwzilla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwzilla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwzilla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwzilla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Bouwzilla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwzilla

Bezoekers bekeken ook