de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl)

de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) is een Bouwbedrijf gelegen aan Oude Kanaaldijk 12 in Alkmaar.

Meer informatie over de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) in Alkmaar

De Boer montage- & timmerwerk is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met diverse bouwkundige activiteiten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze bieden onder andere aanbouw, nieuwbouw, renovatie, kozijnen en gevelbekleding, dakkapellen, toilet- en badkamerrenovaties. Ze kunnen zowel samenwerken met de opdrachtgever om de juiste bouwkundige oplossing te vinden, als al het werk op zich nemen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met heldere financiële afspraken. Het bedrijf heeft bijna 20 jaar ervaring en is bekend met het begeleiden van bouwprojecten. Ze staan bekend om hun kwaliteit en het werken op planning. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon, e-mail of het invullen van het contactformulier op de website.

Wil je weten wat de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Boer montage- & timmerwerk (dbmt.nl)

Bezoekers bekeken ook