De Koffiemolen Alkmaar

De Koffiemolen Alkmaar is een Koffiebar gelegen aan Ritsevoort 26 in Alkmaar.

Meer informatie over De Koffiemolen Alkmaar in Alkmaar

De tekst gaat over De Koffiemolen in Alkmaar, een koffiezaak die bekend staat om zijn huisgemaakte taarten en verse broodjes. Ze serveren geweldige koffie en thee en streven ernaar om mensen blij te maken. De koffie heeft al verschillende prijzen gewonnen en ze gebruiken biologische koffiebonen van Bocca. Naast koffie kun je bij De Koffiemolen ook terecht voor ontbijt, lunch en vergaderingen. Ze hebben een speelhoek voor kinderen en het café wordt gerund door Jeff en Esmee. De bediening is vriendelijk en gastvrij en de sfeer is gezellig. Er zijn positieve reviews van gasten en de openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.30 uur.

Wil je weten wat De Koffiemolen Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Koffiemolen Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Koffiemolen Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Koffiemolen Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar De Koffiemolen Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Koffiemolen Alkmaar

Bezoekers bekeken ook