Elhorst Alkmaar

Elhorst Alkmaar is een Koffiebar gelegen aan Laat 150 in Alkmaar.

Meer informatie over Elhorst Alkmaar in Alkmaar

Elhorst-Alkmaar is een lunchroom en bakkerij gelegen aan de Laat in Alkmaar. Ze zijn dagelijks open voor de lunch, High Tea en hebben heerlijk gebak uit eigen bakkerij. Ze houden van koffie- en lunchliefhebbers en bieden traditionele waardes zoals kwaliteit en klantvriendelijkheid. Naast de mogelijkheid om in de lunchroom te genieten van hun specialiteiten, bieden ze ook bezorging van lunches, High Tea en catering. Op de menukaart staan verschillende gerechten met verse ingrediënten en de bekende Elhorst passie. Elhorst-Alkmaar bestaat al 59 jaar en staat bekend om het pure genieten.

Wil je weten wat Elhorst Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elhorst Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elhorst Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elhorst Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Elhorst Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elhorst Alkmaar

Bezoekers bekeken ook