Sencha Lunchstore

Sencha Lunchstore is een Koffiebar gelegen aan Koorstraat 19 in Alkmaar.

Meer informatie over Sencha Lunchstore in Alkmaar

Sencha Lunchstore is een lunchroom/woonwinkel waar je een tweede huiskamergevoel krijgt. Ze bieden ambachtelijke kwaliteitsproducten en zelfgemaakte lekkernijen, waaronder veganistische gerechten, glutenarme taartjes en raw food snacks. Daarnaast verkopen ze ook vintage, industriële en Scandinavische meubels en woonaccessoires. Bij Sencha Lunchstore kan je ook terecht voor High Tea, Baby Showers en proeverijen. Ze zijn geopend van maandag tot zondag van 9:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Sencha Lunchstore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sencha Lunchstore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sencha Lunchstore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sencha Lunchstore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Sencha Lunchstore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sencha Lunchstore

Bezoekers bekeken ook