DoesBouw

DoesBouw is een Aannemer gelegen aan Mosterdsteeg 2b in Alkmaar.

Meer informatie over DoesBouw in Alkmaar

Does Bouw is een bouwbedrijf dat actief is in de hele regio van Noord-Holland. Ze zijn gespecialiseerd in zowel verbouwingen als nieuwbouwprojecten. Bij verbouwingen combineren ze een nuchtere aanpak met hard werken, terwijl ze bij nieuwbouwprojecten de kennis en ervaring hebben om een bijzonder bouwwerk te realiseren. Enkele voorbeelden van hun projecten zijn onder andere een verbouwing van een bovenverdieping in Alkmaar, een tuinhuis gazebo en een gevelbekleding in een houten nieuwbouwhuis. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat DoesBouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DoesBouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DoesBouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoesBouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar DoesBouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DoesBouw

Bezoekers bekeken ook