Dutch Technology eXperts

Dutch Technology eXperts is een IT-consultancy gelegen aan Comeniusstraat 14 in Alkmaar.

Meer informatie over Dutch Technology eXperts in Alkmaar

DTX is een organisatie die organisaties helpt bij het veilig samenwerken in de cloud, met als doel de productiviteit te verhogen. Ze bieden ondersteuning bij het creëren van een optimale en betrouwbare infrastructuur en een omgeving waar medewerkers zorgeloos kunnen samenwerken. Daarnaast helpen ze bij het versterken van de cyberweerbaarheid van organisaties en bieden ze oplossingen om efficiënter te werken. DTX heeft verschillende cases waarin ze bijvoorbeeld helpen bij databeheer volgens de AVG-wetgeving, implementatie van Rapid7 InsightIDR en monitoring van data veiligheid. Ze hebben ook expertise in het beveiligen en monitoren van ongestructureerde data en het implementeren van Microsoft Teams. DTX is een organisatie met korte lijnen en veel dynamiek waar medewerkers worden gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes bij klanten.

Wil je weten wat Dutch Technology eXperts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch Technology eXperts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch Technology eXperts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Technology eXperts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Dutch Technology eXperts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch Technology eXperts

Bezoekers bekeken ook