EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar

EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar is een Gezondheidsclub gelegen aan Helderseweg 54E in Alkmaar.

Meer informatie over EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar in Alkmaar

PreventiMed biedt DEXA-bodyscans aan om de lichaamssamenstelling te meten van particuliere klanten, bedrijven en onderzoeksgroepen. Ze geven inzicht in de hoeveelheid spiermassa, vetmassa en visceraal vet (buikvet), waarbij vooral de hoeveelheid visceraal vet belangrijk is voor de gezondheid. PreventiMed baseert hun metingen en adviezen op recent wetenschappelijk onderzoek en wil door het vroegtijdig vaststellen van gezondheidsrisico's ziektes en zorg voorkomen. Ze bundelen hun wetenschappelijke ervaring om bewustwording te creëren bij particulieren, overheid, zorg en bedrijfsleven over het belang van preventie. PreventiMed biedt ook metingen van spierkracht aan met behulp van Biodex. Ze adviseren en begeleiden mensen naar een sterker en gezonder lichaam.

Wil je weten wat EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EMS Bodytec & DEXA-Scan PreventiMed Alkmaar

Bezoekers bekeken ook