Studioprikkels

Studioprikkels is een Gezondheidsclub gelegen aan Van Everdingenstraat 1 in Alkmaar.

Meer informatie over Studioprikkels in Alkmaar

Studio Prikkels is een EMS Studio in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam en Obdam waar je veilig en effectief je lichaam kunt trainen met behulp van elektroden. Je kunt een gratis proefsessie ervaren en een EMS test doen om te bepalen welk lidmaatschap het beste bij jou past. Tijdens de EMS training worden je spieren gedurende twintig minuten gestimuleerd door elektroden. Het sporten met elektroden kost minder tijd en is geschikt voor iedereen die een beter figuur, fittere en sterkere spieren wil hebben. Studio Prikkels onderscheidt zich door gecertificeerde EMS begeleiders, 24/7 online boeken en 7 dagen per week geopend zijn, en het gebruik van persoonlijke Symbiont tec suits. Studio Prikkels heeft locaties in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Obdam en Alkmaar en biedt de beste begeleiding en persoonlijke aandacht om je doelstellingen te bereiken. EMS training is een type training waarbij je een pak draagt dat je spieren stimuleert met behulp van elektroden, wat resulteert in een verbeterde algehele fitheid, een strakker lichaam en sterkere spieren in minder tijd dan bij reguliere training. EMS training is veilig voor iedereen die mag sporten en het gevoel van spierstimulatie tijdens de training is normaal.

Wil je weten wat Studioprikkels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studioprikkels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studioprikkels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studioprikkels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Studioprikkels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studioprikkels

Bezoekers bekeken ook