Stichting Sport-Z

Stichting Sport-Z is een Gezondheidsclub gelegen aan Arubastraat 4 in Alkmaar.

Meer informatie over Stichting Sport-Z in Alkmaar

KunZt Praat is een programma waarbij samen naar kunst wordt gekeken en geleerd wordt om gedachten en gevoelens te bespreken. Sport-Z on Tour sluit aan bij het 8 oktober programma van Alkmaar voor kinderen die niet mee kunnen doen aan de kinderoptocht. Er is ook een gratis Ontmoet Event op 4 oktober in Limmen voor iedereen uit Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo en omgeving. Op 23 september is er de Sparkling Games bij AV Hylas in Alkmaar voor mensen met een beperking. Op 16 september is er Sport-Z On Tour bij Outdoorpark Alkmaar. IkSTART is een programma waarbij je aan de slag gaat met je eigen doelstellingen en uitdagingen. In Alkmaar Ontmoet kunnen mensen met een visuele beperking sporten en Hannie sport elke week met haar 'matties' in Uitgeest.

Wil je weten wat Stichting Sport-Z verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Sport-Z of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Sport-Z? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Sport-Z het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Stichting Sport-Z reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Sport-Z

Bezoekers bekeken ook