Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven

Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven is een Christelijke kerk gelegen aan Kerklaan 4 in Oudorp.

Meer informatie over Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven in Oudorp

In deze tekst wordt vermeld dat God de wereld zo liefhad dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft. Dit wordt gezegd in het boek Johannes, hoofdstuk 3, vers 16. Het is een uiting van Gods liefde voor de mensheid en de mogelijkheid voor iedereen om eeuwig leven te hebben door geloof in Jezus Christus.

Wil je weten wat Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Christelijke Gemeente Rivier van Leven

Bezoekers bekeken ook