GKV Alkmaar

GKV Alkmaar is een Christelijke kerk gelegen aan Bergerweg 86 in Alkmaar.

Meer informatie over GKV Alkmaar in Alkmaar

De Kapelkerk in Alkmaar is een historische kerk waar iedereen welkom is om stilte te ervaren, te luisteren, te bidden en het geloof te delen. Naast gewone leden zijn er ook gastleden die betrokken willen zijn zonder zich volledig aan de kerk te verbinden. De gemeente viert het geloof en wil graag dat meer mensen in Alkmaar Jezus leren kennen. Er worden prekenseries georganiseerd en er zijn cursussen en diensten waarin de vragen over Jezus en zijn betekenis centraal staan. Het gemeenteprofiel geeft inzicht in de doelen, visie en rol van de gemeente. Er is ook de mogelijkheid om de Kapelkerk te huren voor verschillende gelegenheden.

Wil je weten wat GKV Alkmaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GKV Alkmaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GKV Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GKV Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Alkmaar. Opzoek naar GKV Alkmaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GKV Alkmaar

Bezoekers bekeken ook