Publicatie gemeente Alkmaar – verhuur activiteitenruimte

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Publicatie gemeente Alkmaar – verhuur activiteitenruimte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Alkmaar is voornemens een ruimte groot 137 m2 gelegen in het Centrum voor Jeugd en Gezin, eigendom van de gemeente Alkmaar en plaatselijk bekend Anna Paulownastraat 4, 1814 XB te Alkmaar te verhuren aan Artiance Centrum voor de Kunsten Alkmaar voor 3 jaar. Artiance Centrum voor Kunsten Alkmaar is enige serieuze gegadigdeDe gemeente Alkmaar is van mening dat op basis van objectieve, toetsbare en redelijke criteria Artiance Centrum voor Kunsten Alkmaar, een maatschappelijke samenwerkingspartner van de gemeente Alkmaar de enige serieuze gegadigde is die voor huur van een deel van het pand in aanmerking komt. Artiance biedt namelijk aanvullende activiteiten aan die de doelstellingen van het Centrum voor Jeugd en Gezin ondersteunen. Voor het versterken van het sociale netwerk rond de jeugd en opvoeders heeft beoogd huurder een bredere scope en zal zij een laagdrempelige sociale functie in de wijk gaan vervullen, gericht op het psychosociale welzijn van alle wijkbewoners, waarbij zowel lichamelijke als cognitieve elementen zijn inbegrepen. Daarnaast wordt de continuïteit geborgd voor jongeren uit de doelgroep van het Centrum voor Jeugd en Gezin wanneer deze de leeftijd van 18 jaar bereiken. Resumerend is op grond van objectieve, toetsbare en redelijke criteria de gemeente Alkmaar van oordeel dat alléén Artiance Centrum voor de Kunsten Alkmaar in aanmerking komt voor de verhuur. ReagerenTegen de voorgenomen verhuur kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) worden ingediend of ingesteld. Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verhuur dient u dat uiterlijk binnen 21 dagen na publicatie van deze bekendmaking onderbouwd kenbaar te maken. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.Reacties kunnen worden verstuurd naar:Gemeente AlkmaarT.a.v. mw. Irene van TwuijverEmail: ivantwuijver@alkmaar.nlO.v.v. verhuur activiteiten ruimte in Centrum voor Jeugd en Gezin gelegen Anna Paulownastraat 4 te Alkmaar.Voor nadere informatie kunt u terecht bij:Irene van Twuijver via ivantwuijver@alkmaar.nl

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-525924

Gerelateerde berichten