Ontwerpbestemmingsplan Bergerweg 102 en 104, Alkmaar en Aanmeldnotitie m.e.r.

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Bergerweg 102 en 104, Alkmaar en Aanmeldnotitie m.e.r..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening de volgende besluiten ter inzage liggen:1.Ontwerpbestemmingsplan Bergerweg 102 en 104, Alkmaar2.Aanmeldnotitie m.e.r.GebiedHet gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, zijn de percelen behorende bij Bergerweg 102 te Alkmaar.DoelHet ontwerpbestemmingsplan Bergerweg 102 en 104, Alkmaar voorziet in de mogelijkheid om een twee-onder-een-kapwoning met bijgebouw en een paardenstal te bouwen en een paddock en een paardenbak aan te leggen. In de Aanmeldnotitie m.e.r. is onderbouwd dat voor dit plan geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.InzienHet ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 14 december 2023 tot en met woensdag 24 januari 2024 bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0361.BP00198-0201.Indien u het bestemmingsplan wilt komen inzien op het Stadskantoor, dan kunt u daarvoor een afspraak maken via telefoonnummer 14 072.ZienswijzenGedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk een zienswijze op het plan indienen. Zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-531038

Gerelateerde berichten