Aanvraag vergunning voor het gebruik van een Exploitatievergunning voor Restaurant Uma aan Minderbroederstraat 3 te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het gebruik van een Exploitatievergunning voor Restaurant Uma aan Minderbroederstraat 3 te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENINGIngediende aanvraag voor een exploitatie vergunning horeca inrichtingBurgemeester van Alkmaar maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een exploitatie vergunning horeca inrichting hebben ontvangen:Minderbroederstraat 3 Alkmaar : Exploitatievergunning Restaurant Uma Datum ontvangst: 25 november 2023.Zaaknummer: 0000587158Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op verzoek via onzewebsite met vermelding van het zaaknummer en het adres waar de aanvraag over gaat.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-531627

Gerelateerde berichten