Wet bodembescherming Beschikking Stationsweg, Snaarsmanlaan en Helderseweg te Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wet bodembescherming Beschikking Stationsweg, Snaarsmanlaan en Helderseweg te Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

KennisgevingWET BODEMBESCHERMINGBeschikkingDe Omgevingsdienst Noord-Holland Noord heeft namens de gemeente Alkmaar, naar aanleiding van een ingediend evaluatierapport, ingestemd met de uitgevoerde sanering op de locatie Stationsweg, Snaarsmanlaan en Helderseweg te Alkmaar.InzageDe beschikking en alle bijbehorende stukken liggen van 18 december tot 29 januari 2024 ter inzage bij de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Dampten 2 te Hoorn, uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak.Voor een telefonische toelichting en het maken van een afspraak voor het inzien van de stukken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088-102 1300 onder vermelding van zaaknummer OMG-019625/DMS439591.BezwaarBelanghebbenden kunnen schriftelijk bezwaren indienen tegen de beschikking tot zes weken na de verzending van de beschikking. Het adres is: Gemeente Alkmaar, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-541542

Gerelateerde berichten