Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale verandering Verkeersplein Kooimeer 1 in Alkmaar

DeAlkmaargids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit omgevingsvergunning milieuneutrale verandering Verkeersplein Kooimeer 1 in Alkmaar.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen van de inrichting hebben verleend aan:BP Europa SE–BP Nederland, Verkeersplein Kooimeer 1 in Alkmaar. De aangevraagde verandering betreft de aanpassing van de bestaande tankinstallatie voor de verkoop van HVO dieselolie (HVO is Hydrotreated Vegetable Oil). De HVO diesel zal de ultimate diesel vervangen. Daarbij zullen er enkele aanpassingen plaatsvinden aan pompen, leidingwerk, visuals en het kassasysteem.Zaaknummer: OMG-017925/DMS437764Datum verzending besluit: 14 december 2023 RechtsbeschermingBelanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit, kunnen binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag na datum van verzending van dit besluit, een bezwaarschrift indienen bij de gemeente Alkmaar, Afdeling Bezwaar en beroep, Postbus 53, 1800 BC in Alkmaar. Ook kunt u het bezwaarschrift afgeven bij de informatiebalie op het Stadskantoor aan Mallegatsplein 10 in Alkmaar. Het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende bevatten:• uw naam, adres, postcode en woonplaats;• de datum;• over welke beschikking het gaat (u kunt het beste een kopie van dit besluit bijsluiten);• de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit;• uw handtekening.U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD.)Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland Noord, Sectie bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem vragen om een voorlopige voorziening te treffen. U kunt het verzoekschrift ook digitaal bij de rechtbank indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie verwijzen wij naar www.rechtspraak.nl. Voor de behandeling van het verzoek wordt griffierecht geheven. Informatie/Besluit inzienMocht u dit besluit willen inzien, dan kunt u een contact opnemen met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord, Dampten 2 in Hoorn, telefoonnummer: 088-102 1300 (o.v.v. zaaknummer OMG-017925/DMS437764).

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deAlkmaargids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Alkmaar, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deAlkmaargids.nl
Redactie deAlkmaargids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Alkmaar
  2. gmb-2023-544627

Gerelateerde berichten